Egyedi bútorok

A Fantal Bútor gondol azokra a kellemetlen, ám annál gyakoribb helyzetekre is, amikor a lakás- vagy házvásárló nem tud szabványbútorokat beépíteni a nappalijába, fürdőszobájába, konyhájába ezért egyedi bútorokra van szüksége.

Az egyedi bútorok megrendelése két ok miatt lehetséges:

  • Lehetséges, hogy olyan egyedi az ingatlan, olyan kicsi vagy olyan nagy a négyzetmétere, vagy olyan elosztású, hogy a szabványméretek ehhez nem tudnak alkalmazkodni. Ez sajnos a nehezebb eset, hiszen a megrendelő jó áron szeretne egy megbízható minőséget beépíteni a lakásába, házába, azonban erre nincs lehetősége. Az örömteli hír, hogy mi ebben a folyamatban is tudunk a vásárlóink számára segíteni. Garantálni tudjuk, hogy egyedi bútor árainkat alaposan felmérjük, mielőtt továbbítjuk a megrendelőink számára, illetve a minőséget a maximális hozzáértésünkkel fogjuk biztosítani. A vásárló végül örülni fog és elégedett lesz, hiszen a lakása maximálisan ki lett használva hely szempontjából és egészen biztos, hogy olyan egyedi bútorokkal lett berendezve, melyek senki másnak nincsenek.
  • A másik eset, amikor az ingatlantulajdonos azért nem szeretne áruházakban vásárolni szabvány, előre elkészített bútorokat, mert ő egy egészen különleges, saját és egyedi bútort szeretne a lakóházába beépíteni. Ebben az esetben a vásárlók már szoktak az árban is engedni fantáziájukhoz igazodva. A vásárlói kör ezen csoportját is teljes körűen ki tudjuk elégíteni, hiszen nálunk megtalálhatóak az egyedi konyhabútorok, hálószobabútorok, továbbá olyan kiépítésekben is megrendelőink segítségére tudunk lenni, mint például a médiafal.

Egyedi bútorokat, illetve egyedi lakásberendezést szakmailag jól képzett lakberendezőnk segítségével is ki tudunk alakítani. Ő pontosan ismeri a mi szolgáltatásainkat és alaposan fel tudja mérni az Önök igényeit is, mely a tökéletes végeredményhez fog vezetni!