Gardróbok

Minden kincsünk tárhelye a gardróbszoba. Vannak azonban azok a lakások, melyek nem rendelkeznek akkora négyzetméterrel, hogy kényelmesen kialakításra kerüljön egy külön gardróbszoba, az ilyen lakásba terveztetjük a gardróbokat.

Üzletünkben elmondható, hogy minden gardróbot egyedileg tervezünk meg, hogy a megrendelőink számára a legkényelmesebb és legjobb funkciókkal ellátott gardróbokat biztosítsuk. Fontos a kivitelezés során felmérni, milyen anyagból kell, hogy készüljenek az ajtók, milyen stílusban pompázik a lakás, a színeket is ezekhez a pontokhoz igazítjuk. További nagy szempont a kialakítás során, hogy hány darab gardróbot fogunk tudni a lakásban kialakítani, illetve azok mekkora mérettel fognak rendelkezni.

Megrendelőink számára van lehetőség számos képet és referenciaanyagot is bemutatni egészen a kisebb gardróbok kialakítástól a nagyobb méretűekig.

Miért ajánljuk, hogy a mi cégünket válassza, ha gardróbot szeretne a lakásában kialakítani?

  • Munkatársaink megfelelő tapasztalattal rendelkeznek, már több megrendelő számára készítettek egyedi gardróbokat.
  • Az ügyfeleink kérését mindig figyelembe vesszük, számunkra az első az ügyfél nézőpontjának megvalósítása
  • További praktikus kialakításokat és tanácsokat is tudunk vásárlóink számára biztosítani.
  • A gardróbok belső elrendezését különbözőféle képpen tudjuk biztosítani. Ide tartozik például az akasztós rendszer kialakítása, ahova az öltönyöket, ingeket fogjuk tudni rakni, a polcos kialakítás, nadrágok, felsőink részére, valamint az olyan polcos kialakítás, ahol a cipők is helyet kapnak a könnyebb átláthatóság érdekében.
  • Nemcsak helytakarékosság szempontjából ajánljuk a gardróbok kialakítását, hanem azért is, mert ruháinkat, cipőinket, kiegészítőinket hosszú távon védeni tudjuk a por és az idő negatív hatásai ellen.