Konyhabútor

A Fantal Bútor Stúdió nap mint nap arra törekszik a munkája során, hogy tökéletes egyedi konyhabútorokat kínáljon vásárlói részére. Valljuk be, ez bár alapfeladat minden vállalkozás számára, nem könnyű hivatás. Főleg olyan gondolatvilággal, mint ahogy a Fantal Bútor Stúdió vélekedik.

Egyedi konyhabútorainkat nemcsak a tökéletes szakácsoknak és háziasszonyoknak tervezzük, hanem azoknak a lelkes fiataloknak vagy épp pároknak, többgyerekes családoknak, akik szeretnék kényelmessé tenni a reggeli, vacsora elkészítését. Ha számunkra kényelmetlen, nem korszerű konyhabútor és eszközök között töltünk el 10 percet, még ez a rövid idő is rémálommá válhat. Arról nem beszélve, hogy utána milyen hangulattal, kedvvel fogjuk elfogyasztani az elkészített ételünket.

A Fantal Bútor Studióban 5 konyhabútor stílust találhatnak meg a vendégek:

  • Klasszikus
  • Modern
  • Minimál
  • Country
  • High-Tech

 Minden konyhabútor alapos tervezés eredménye, mely során kollégáink az olyan kérdésekre keresték a választ, mint például:

Milyen magas a háziasszony? Hogy kell a sok apróságot elnyelnie a konyhabútornak?

Szakértőink ezeken a kérdéseken felül is készséggel állnak a rendelkezésükre, hiszen számos további kérdések még felmerülhetnek egy konyhabútor-tervezés során.

Nagyon fontos, hogy minden apró, érintett dolgot alaposan gondoljunk át, mielőtt a teljes kivitelezést kérnék, mert mindenre tudunk megoldást találni és egyben kínálni, az utolsó aggályos dolgokat is ilyenkor át kell beszélni a szakértő emberekkel.

Szeretnénk, ha Önből is kezdő, próbálkozó szakácsként egy igazi, család, rokonok és barátok által is elismert professzionális szakács lenne! Ehhez pedig úgy gondoljuk, hogy kezdő lépésként egy megfelelő konyhabútor-tervezéssel kell kezdenünk!

Bézs konyha

A Szilva Design Kft. és a Fantal Kft. közös munkájának gyümölcse ez a korszerű, modern konyha, alászerelhető mosogatótálca-kialakítással, mely a stílushoz teljes mértékben illik. A gyártást a Fantal Kft, a beszerelést pedig a gyöngyösi Szilva Design Kft. végezte.

DSC08348
DSC08351
DSC08356
DSC08357
DSC08360
DSC08363
DSC08365

Zöld konyha

Szintén a Szilva Design Kft. és a Fantal Kft. közös projektje ez az egyedi, zöld konyha, mely a modern stílust képviseli.

Konyha (17)
Konyha (11)
Konyha (7)
Konyha (6)
Konyha (2)