Médiafal

A kiépített szórakoztató központ, gondolunk itt a TV-re, házimozi berendezésre, ma már minden lakásban teljesen általánosan megtalálhatóak. A mai házak vagy lakások kisebb részének adatik meg az a szerencse, hogy erre egy egész szobát szentelni tudnak. Az átlagos hazai családban a médiafalak a nappaliban kerülnek kiépítésre.

Egy médiafal nagyon sok elemből tevődhet össze, attól függően, hogy a család mennyire szereti az értékes és hagyományos dolgokat. Itt kerülhet elhelyezésre a TV, a DVD lejátszó, a HIFI-szett, a hangosító, a bakelit lemezlejátszó. Ezek a tökéletes elhelyezése nem egyszerű szempont a médiafalon, főleg úgy, hogy vannak különböző íratlan szabályok, melyeket be kell tartanunk, ha szeretnénk, hogy jól is szóljon a rendszer, illetve ne menjen hamar tönkre.

Ha lakást újítunk fel, vagy épp egy meglévő lakást szeretnénk átépíteni, mindenképp már előre kell terveznünk. Ebben kérhetjük kollégáink segítségét is, de a hangosítás elemeihez 100%-ban nem fognak érteni, így érdemes akár még egy hangtechnikust is felkeresni a végleges kivitelezés előtt. Mindennek időben meg kell találni a végleges helyét, szükségünk lesz több konnektorra, a kábeleket el kell majd rejteni a fal mellett, hiszen nincs is annál kiábrándítóbb látvány, ha össze-vissza futkosnak a földön majd.

Amint ezzel kész vagyunk, kollégáink máris segíteni tudnak a hibátlan és korszerű médiafal bútorainak a megtervezésében. Munkatársaink itt megrendelőink elképzelése alapján felhasználhatnak plusz gipszkartonokat és dekoratív elemeket is, amivel még inkább hangsúlyozni tudják a médiafal jövőbeli szerepét, dizájnát, stílusát.

Térjen be Ön is üzletünkbe, hogy ezt a nem könnyűnek mondható választást az Ön számára is megkönnyíthessük, minél több hasznos tanáccsal és praktika megosztásával.